Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/electrouslugi/public_html/mulniezashtita.eu/wp-content/plugins/seo-wordpress/seo-rewritetitle-class.php on line 17
услуги, монтаж, мълниезащита | Мълниезащита - изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации

Услуги

МЪЛНИЕЗАЩИТНА ИНСТАЛАЦИЯ

  • Проектиране, изграждане и поддръжка на мълниезащитни инсталации. Ние ще Ви помогнем в избора на мълниезащитна инсталация – конвенционална или с активен мълниеприемник, в зависимост от имуществото, което ще бъде защитено.

ПОДДРЪЖКА НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ СИСТЕМИ

  • Ревизия, диагностика и поддръжка е необходима при всяка мълниезащитна инсталация.
    След направен оглед от страна на нашите специалисти, можем да дадем оценка на ефективността на съществуващата инсталация. Правим измерване на специфичното съпротивление на почвата и съответно проверяваме качеството на връзките между различните елементи на заземяването.

ЗАЩИТА ОТ ПРЕНАПРЕЖЕНИЯ

  • Ние ще ви помогнем с избора и монтажа на защитни устройства срещу атмосферни и индустриални пренапрежения. Извършваме монтаж  на фини филтри срещу пренапрежения в крайните контакти (специално предназначени за целта разклонители), защита на електронна, електрическа и чувствителна техника.

ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ

  • От основно значение за нормалното функциониране на електрическата инсталация е изграждането на ефективна заземителна уредба. Тя е изключително важна , както за правилната работа на електрическото оборудване, така и за безопасността на хората.

Translate »